Αισθητική Προσώπου

Το ανθρώπινο πρόσωπο αποτελεί ένα τμήμα του σώματος με ιδιαίτερη σημασία. Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας. Μια λαμπερή, καθαρή και χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα προσώπου τραβάει την προσοχή των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Oι δύσκολοι ρυθμοί, το άγχος και το πέρασμα του χρόνου κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Χάνει την λάμψη του, αφυδατώνεται και μειώνεται η ελαστικότητα του. Γι’αυτό χρειάζεται συνεχή φροντίδα και πραγματική περιποίηση.

Microdermabrasion

Η μκροδερμοαπόξεση με κρυστάλλους εφαρμόζεται μέσω μιας ειδικής συσκευής για μηχανική απολέπιση των κυττάρων της επιδερμίδας. Το δέρμα αναπλάθεται σε βάθος χωρίς ερεθισμούς και τραυματισμούς. Η μικροδερμοαπόξεση έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της υφής του δέρματος, την παραγωγή νέων υγιών κυττάρων, την μείωση των χρωστικών βλαβών (πανάδες), την παραγωγή κολλαγόνου. Η κλινική εικόνα περιορίζεται σε ένα ήπιο ερύθημα το οποίο φεύγει έπειτα από 6 – 12 ώρες. Ακολουθείται εξατομικευμένο πρωτόκολλο και συστήνονται 3 – 6 συνεδρίες (1 ανά μήνα) συνοδεία με προϊοντική εφαρμογή.

Hydrafacial

Η θεραπεία Hydrafacial είναι μια μη επεμβατική μέθοδος κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Συνδυάζει την απολέπιση, την βαθιά ενυδάτωση και την συνολική αναζωογόνηση του προσώπου. Αποτελείται από τέσσερα στάδια: α) Υδροδερμοαπόξεση, β)Χημικό Peeling, γ) Εξαγωγή σμήγματος, δ) Αντιοξειδωτική θεραπεία και ενυδάτωση .
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Hifu Face Lifting

Το Hifu Lifting (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια επαναστατική μέθοδος μη χειρουργικού lifting, όπου με την δύναμη των υπερήχων επιτυγχάνεται σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.
Τα οφέλη της μεθόδου είναι α) Αναδόμηση του δέρματος, β) Λείανση των ρυτίδων, γ) Βελτίωση του διπλοσάγονου, δ) Ανύψωση των βλεφάρων, ε) Σύσφιξη του δέρματος, στ) Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, ζ) Αναζωογόνηση του δέρματος
Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνεται σε διάστημα 8 – 12 εβδομάδων.
Συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας μετά από 1 χρόνο.

Microneedling

To Microneedling είναι μια μη επεμβατική μέθοδος διέγερσης του κολλαγόνου το οποίο παράγει ο οργανισμός μας με τη βοήθεια ενός dermaroller. Ενδείκνυται για Ρυτίδες, ουλές ακμής, ραγάδες, χειρουργικές ουλές, λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, δυσχρωμίες.
Συστήνεται μια σειρά 4 – 6 συνεδριών ανά 2 – 4 εβδομάδες.

Ραδιοσυχνότητες

Οι Ραδιοσυχνότητες είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Είναι μη επεμβατική μέθοδος με αποτελέσματα εφάμιλλα της ενέσιμης μεσοθεραπείας. Συγκεκριμένα συμβάλλουν στην αναδόμηση του περιγράμματος του προσώπου, στη μείωση του τοπικού πάχους, στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και στην αναμόρφωση του περιγράμματος του κορμού, στην αναδόμηση του κολλαγόνου.
Συστήνεται μια σειρά 6– 9 συνεδριών ανά 2 εβδομάδες.

LaserLab by Nikos Ntaoulas

AHA - Phytopeeling

Το AHA -Phytopeeling είναι μια απόλυτη φυσική θεραπεία με αποκλειστικά φυτικά συστατικά. Απευθύνεται σε δέρματα ακνεϊκά, με ουλές, με πρόωρη γήρανση και χαλάρωση, με υπερμελαγχρώσεις. Το δέρμα απολεπίζεται και αναπλάθεται σε βάθος.
Μετά το τέλος της θεραπείας προτείνονται ειδικά προϊόντα για εφαρμογή στο σπίτι.

Microblading/Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών

Με το Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών βελτιώνεται το σχήμα του φρυδιού και ενισχύεται το χρώμα με πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Με τη συγκεκριμένη τακτική σχεδιάζεται το φρύδι τρίχα – τρίχα δίνοντας ρεαλιστική όψη στα φρύδια.
Τα αποτελέσματα διαρκούν από 1 έως 2 χρόνια.

Ενίσχυση βλεφαρίδων (Lash Lift / Lash Extension)

Lash Lift & Therapy. Τριπλή εφαρμογή σε μία και μόνο υπηρεσία. Ανόρθωση βλεφαρίδων, Θεραπεία με 3D Gold Botox το ελιξίριο των βλεφαρίδων και με το Keratin & Collagen Laminator το μαγικό φίλτρο των βλεφαρίδων (προϊόντα VLV Lashes).
Τα Lash Extensions είναι επεξεργασμένες συνθετικές βλεφαρίδες πολύ καλής ποιότητας που αναλόγως την τεχνική που θα επιλέξουμε θα τοποθετηθούν με προσοχή και ακρίβεια στην κάθε μια υπάρχουσα φυσική βλεφαρίδα. Υπάρχει η τεχνική της μονής προέκτασης στη φυσική βλεφαρίδα και ονομάζεται one by one. Υπάρχει επίσης και η τεχνική όγκου των πολλών προεκτάσεων των extensions δημιουργημένη σε σχήμα βεντάλιας που τοποθετείται σε μία φυσική βλεφαρίδα με αποτέλεσμα τον όγκο. Είναι κατάλληλη για βλεφαρίδες αραιές φυσικές.

Δαβάκη 65, Καλλιθέα | +30-2114116916-17

LaserLab by Nikos Ntaoulas

Extension Βλεφαρίδων | Solarium | Αποτρίχωση Laser | Αποτρίχωση με Κερί | Αποτρίχωση με Κλωστή | Καθαρισμός Προσώπου | Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής | Κρυολιπόλυση | Λεμφικό Μασάζ | Μεσοθεραπεία | Μεταμόσχευση Μαλλιών | Οξυγονοθεραπεία | Τατουάζ Φρυδιών | Κοσμητική Ιατρική | Καλλιθέα Αθήνα